Things going on

Vaknade upp med en sjukt jobbig huvudvärk idag, nu precis faktiskt, men tänker gå ut å gå en långpromenad snart så hoppas den försvinner. Det har varit så otroligt mycket nu det senaste, det började med att jag sökte ett nytt jobb, sen kom väntan på svar, då kom svaret - jag gick vidare till intervju, As glad! Sen kom väntan och nervositeten inför intervjun, sen efter intervjun fick jag reda på att jag fått jobbet så där gick det snabbt! Himla glad för det!

Men det är inte helt smärtfritt att säga upp sig heller, kan ju inte klona mig själv och jobba på två ställen samtidigt så mitt gamla jobb had to go! Har jobbat där i 1 och 1/2 år så det känns jobbigt och konstigt att lämna. Men är ändå sjukt taggad på mitt nästa jobb! Jag valde ju ändå att söka nytt av en anledning som lyder: Nya äventyr! Jag gillar att testa nya saker så det var dags att byta!

Jag gick alltså från att ha jobbat i charken på en Ica butik till att nu vara barnvakt på heltid åt en megaglad och gosig bebis! Eller ja det är ju en månads uppsägningstid så jag har inte slutat än, men snart! Jag är så extremt barnkär så detta kommer passa mig perfekt!Igår skulle jag och Joseph gått på bio, vi tänkte att det typ skulle vara tomt i biosalongerna en tisdagskväll... nja så var inte fallet! Fanns 66 lediga platser till The big Short när jag gick hemifrån och sen en halvtimme senare fanns det två platser längst fram! Ingen film är värd nackspärr så vi ändrade planerna och gick och åt en tidig middag på K25. Deras fresh rolls är så underbart goda!


Gillar

Kommentarer