Som en apelsin

Idag har jag haft en riktigt bra dag! Jag gick upp vid 8 (sovmorgon!!) och började storstäda. Tycker faktiskt det är lite kul, njuter så av resultatet sen liksom! Sedan vid lunch kom mamma över med en sjukt god sallad som hon köpt med sig från ett super healthy ställe vid odenplan, kommer inte ihåg vad det heter, men det var i alla fall väääldigt gott! Sen satt vi och snacka om allt och inget, väldigt mysigt! Jag visade också upp mina 5 ( !! ) nya kjolar för mamma och fick godkänt! Några av dem är lite mer vågade så behövde en second opinion.

Efter denna mega-goda lunch följde jag med madre in till stan och lämnade in min mobil som är sönder (äntligen) har inte hunnit göra det förens idag!

Och nu sitter jag här och med en mage som kurrar och väntar på att min käraste ska komma hem, vi ska ha ost- och vinkväll! Som jag längtat efter denna fredag!


Ännu ett inlägg utan en passande bild till! Bjuder på denna som är från ett pitstop i LA (11h var vi där) när Joseph och jag backpackade. Jag ser ut lite som en apelsin, väldigt orange!


Glad fredag på er! :)

Gillar

Kommentarer