Sing a Simple Song

Hejho! Gårdagen blev väldigt lugn, efter frullen gick jag och gymma och Joseph gick för att jobba/filma. Sedan mötes vi upp och åt lunch tillsammas. Joseph gjorde hans famous omelett, sjukt god. Sedan var klockan helt plötsligt väldigt mycket och vi var båda för lata för att laga något till middag så jag bestämde att vi skulle köpa hem sushi! Mums! Så det blev sushi, gott vin och massa snack och slutligen en film. Riktigt mysig kväll! Inget storslaget för att vara ens födelsedag men jag kände inte för det. Så det blev som tanten (jag) önska.

Idag började dagen med en såå god juice! Är otroligt glad för juicecentrefugen, så enkelt och så gott! Enda negativa är diskningen, men att juicen är så god väger upp för det. Sedan hade jag tänkt att gå till gymmet men jag stannade hemma och körde ett core-pass med Joseph, det var kul!

Vi tre ungefär ska jag börja röra mig mot päronen och hjälpa mamma i köket. Det ska bli lite släktkalas för mig hemma hos dem. Ungefär som när man fyllde tio! Jag är nog lite barnslig där, tycker det är kul att samla släkten och äta god mat och tårta! Hur kan man inte gilla det!?

Har inga fler bilder från igår eller idag så bjuder på lite härliga "tumblr-bilder".

Gillar

Kommentarer