Room makeover Barnrum


Åhh som jag har längtat efter att få dela detta samarbete med NG Baby med er! Vi har gjort en room makeover, från tråkigt kontor till mysigt barnrum. När vi fick reda på att vi väntar barn så visste vi direkt att kontoret skulle få bli barnrum, otroligt glad att vi bor i en trea, känns så lyxigt att få ha ett rum som bara är Billies. Alltid varit en dröm för mig att få inreda mitt barns rum, har liksom haft det som en målbild sen jag var väldigt ung och nu fick jag chansen, så jag gick all in såklart! Självklart glömde vi ta före bilder, men vi har allt på film, så titta in filmen för att se hur det såg ut innan vi började förvandlingen. Ganska stor skillnad, eller hur? Vi är sååååå nöjda, det är en fröjd att få byta blöja här inne varje dag haha, och för att inte tala om att välja kläder, garderoben är en dröm! Billie har liksom en 1000x snyggare och mer organiserad garderob än vad jag någonsin haft. Hon har inte börjat sova i eget rum riktigt än, hon är ju bara 7 veckor, men hennes vagga bredvid min säng är snart för liten så vi tar nog in denna sängen till vårt sovrum tills vi känner oss redo att låta hennes sova i eget rum. Tycker vi har gjort framsteg från att hon har sovit i ett babynest mellan oss i vår säng till att sova själv i en vagga bredvid mig. Ni som har barn, hur sov er bebis i denna ålder? Okej det var ett lite sidospår haha, har blivit orimligt intresserad av sovrutiner sen vi fick barn!

När jag började söka runt online efter fina sängar och annat viktigt till barnrummet så dök NG Baby upp och jag blev helt förälskar i typ ALLT så är på riktigt överlycklig över detta samarbete. Det var inte helt lätt att välja vad för färger och ton vi skulle ha i rummet, men vi landade i att ha lite mörk puderrosa/beige på väggarna och köra på så naturnära färger som möjligt på möbler och dekorationer. Tycker serien Lucas i naturfärgat trä är så otroligt fin! Vi har en sån låg sida till sängen så det kan bli en juniorsäng, så kan Billie ha den i rätt många år!

Till det naturfärgade trät valde vi deras natur- och teracotta-färgade linne! Mmh vad jag älskar dessa färger! Samma färger som jag önskar klä mig i i sommar, kanske snor sänghimlen och syr en kjol till mig? Haha Nä, jag lovar att Billie ska få behålla den!

Vi bor i en ganska liten trea vilket gör att rummen är rätt små, tror det är ganska vanligt i lägenheter, så när vi skulle börja denna makeover fick vi verkligen tänka till och tänka smart. Men det fick plats så mycket mer än vi först trodde! Vi första plan var att ha myspölen inne i rummet men då blev det knappt någon golvyta, så myspölen är nu i vardagsrummet och så fick sittsäcken hamna bredvid sängen istället, denna lösning blev ännu bättre tycker jag.

Okeeej, nu ska jag sluta babbla men jag vill avsluta med att ge er en finfin rabattkod på hela NG Babys sortiment! ofemmaNGBaby är koden och då får ni 20% rabatt! Koden gäller en gång per person och den gäller till och med den 15:e mars 2019. Happy shopping!

Kan tipsa om deras lakanset, de i linne men även deras nya Dandlion serie som är såååååå mjuk! Deras amningskudde är en dröm och deras myspöl är för bra för att vara sann! Haha Vi har använt vår varje dag sen vi fick den, alltså även innan Billie kom, hehe! :)

Ps: Hela inköpslistan med länkar hittar du längre ner.


Xx

Ems


Inköpslista: Gillar

Kommentarer

4foodies
4foodies,
såå fint!😍😍
nouw.com/4foodies
thingsyouremember
thingsyouremember,
Så fint!! Ska själv snart inreda min andra bebis sovrum! Älskar det 😍
nouw.com/thingsyouremember
IP: 82.99.3.229