Pizza & Wine

Go morgon! Det här med att ställa om en bebis till vintertid var lättare sagt än gjort. Natten har inte varit rolig alltså! Vi får ge det några dagar så kommer hon väl in i det, man kan ju tycka att en timme hit å dit inte är så mycket men tydligen påverkar det bebisar mer haha!

Helgen har varit så mysig! Vi har tagit det väldigt lugnt, och jag har fått en del egentid medan Joseph och Billie hängde i skogen med en kompis så kunde jag gå och prova BH:ar som jag velat göra i månader nu. Bara en sån sak som att handla mat på Coop utan barn var en fröjd, ingen stress liksom. Kunde bara strosa runt, läsa på förpackningarna, titta in nyheter etc. Älskar matbutiker! Väl hemma fotade jag lite gravidkläder till min Instagram-loppis, kolla in den påOfemma_marketplace. Sen har jag planerat en hel del för Billies två namn-ceremonier, ja vi kör två stycken för att få med hela tjocka släkten och alla vänner. Alla bor ju inte i samma stad så då delar vi upp det och gör en ceremoni i Motala och en i Stockholm. Jag kommer gå all in vad gäller tårta och bakelser! Ska visa er min inspo sen! Dock något stressad över hur jag ska hinna baka så mycket, på ceremonin i Stockholm kommer det nästan 40 pers... Så kul dock! Längtar! <3

Måste bara berätta vad jag gjorde i fredagskväll också! Jag träffade nämligen Jessica som har kontot Julibarnen på Instagram. Vi började följa varandra när jag vart gravid med Billie och sen dess har vi liksom snackat on the gram, men nu sågs vi och åt så god pizza och drack gott vin! Ah, bara så mysig kväll och vi hade så galet mycket att snacka om, vi satt i nästa fem timmar och bara babbla på, älskar när man har så mycket att prata om att man liksom tappar uppfattningen av tiden.

Ha en fin måndag!

Xx

Ems

Gillar

Kommentarer