Orimlig bebis obesssion och rimlig stil-inspo

Har precis tänt en massa ljus och satt mig ner med en kopp te och den obligatoriska tallriken med några pepparkakor och saffrans-gifflar. Sascha skulle snart ha kommit hit för lite lussebulls-bak, men jag var tvungen att ställa in då jag känt mig så hängig idag. Tror jag åkt på en lättare förkylning för har ont i halsen, en näsa som bara rinner och känner mig kallsvettig. Så tråkigt! Imorgon ska jag på ett yoga-event med Rituals så hoppas må lite bättre tills dess, det lär inte bli så ansträngande yoga för mig ändå pga så stor mage och ryggont. Har dock läst om att yoga är bra för ryggsmärta under graviditeten så ser fram emot att göra lite enkla poser och avslappning. Det är verkligen skillnad på att göra yoga hemma framför youtube (jag behöver någon som guidar mig) och att gå till en riktig studio, blir en helt annan stämning och upplever mig 1000x mer avslappnad när jag är i en studio.

Lyssnade på ett avsnitt av mamapodden idag, som för övrigt är en riktig favorit ju nu, det blev avsnittet med Carolina Gynning. Så bra! Tycker hon är så jäkla skön, så care free och lägger ingen prestige i något etc. Verkligen befriande att lyssna på hennes tankar och känslor kring hennes graviditeter, förlossningar och småbarnslivet. Är så jäkla less på att vara gravid nu och så sjukt redo på att föda! Så redo man kan bli, jag har ju aldrig fött innan och man kan ju inte planera en förlossning, det som sker sker, så för mig har det handlat om att mentalt göra sig redo. Och jag känner mig SÅ redo just nu! Vill inte vänta 10 veckor! haha På söndag ska Joseph och jag på en profylaxkurs, det ser jag verkligen fram emot! Sen firar vi 4 år tillsammans på söndag också! Kommer bli en bra söndag! <3

Förutom att att jag börjat följa ett orimligt antal mamma-bebis-konton på Instagram och ägnar en kanske ännu mer orimlig tid av min tankeverksamhet på bebisrelaterat så hänger jag också en del på pintrest. Och där jag har försökt fasa ut alla bebisbilder, kände att jag vill behålla mitt pintrestflöde stil-relaterat. Pintrest rekommenderar ju bilder baserat på vad jag gillat tidigare. SÅ, sagt och gjort, I'm back on track på Pintrest och här är mina senaste "pins". Ser fram emot att uppdatera garderoben till våren/sommaren!

Xx

Ems

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229