Omayma Nytorget

Nu står jag spritt språngande naken mitt i hallen och skriver detta blogginlägg. Vad har nakenheten med blogginlägget att göra undrar kanske ni? Inte mycket för att vara ärlig men jag har precis smörjt varenda millimeter av min kropp i en Brun Utan Sol mouse från James Read, den är bäst. Joseph har blivit proffs på BUS vid det här laget, han har verkligen talang för att smörja ryggar så det blir jämt och fint. Så, medan jag låter moussen torka in lite står jag här och bloggar.


Igår var en så mysig dag. Vi började med att ligga och dra oss lääääänge till 9 typ men vi vaknade ju vid 7 så det vart ändå 2h mys! Sen har ju jag börjat prenumerera på SvD så och på lördagar kommer Perfect Guide vilket är en favvo så det blev mysig läsning till frullen. Ja, dagstidning är för mig mysigt. Har så många fina minnen från när jag växt upp och pappa varit på bagerit och köpt nybakatbröd, mamma fixat och donat i köket, tänt ljus och satt på urmysigt musik. Så satt vi där alla tre och läste var sin del av svenskan. Tider det.

 
Hör och häpna vad som hände efter frullen: vi stack ut och sprang på mitt initiativ! Jag klarade runt 8min. Då stämde jag för att inte belasta mitt onda knä för mycket. Var ändå sjukt glad att jag lyckats springa så länge, det var år sedan jag klarade det. Men på eftermiddagen började jag ångra springturen, blev en haltandes tur in till stan. Knät svullnade i vanlig ordning upp och gjorde allmänt jävligt ont. Men värt ett försök! :)


Butiken 654 på söder hade korvdag igår så vi ville ju inte vara sämre än att befinna oss där! Joseph köpte två snygga t-shirts från Patagonia och sen var kön till korven så lång att vi stack till Sthlm Stadsmissionens butik där mittemot och där hitta vi två bruna glasburkar till hemmet, en väska till mig och ett par knallgula shorts till Joseph.
Lunch fick det bli på Omayma Nytorget, in lööv i det stället! Vill copy-paste:a all inredning in i värt hem! Och det bästa kaffet jag smakat i Sthlm!


Ja men nu ska jag inte babbla på mer! Hoppas du får en fin valborg imorgon! ❤️
Xx
Ems

​​​​

Kavaj - Mango // Klänning - Mango // Jeans - Levis // Skor - &Other Stories // Väska - World Market Sthlm // Solglasögon​ - Celiné // Halsduk - COS 

 

Gillar

Kommentarer