Mammahäng


Billie har precis lagt sig för sin tredje nap idag, hon tar ju för det mesta bara två naps om dagen men den andra blev så kort i vagnen i stan så hon blev jättetrött när vi kom hem igen. Så nu har hon äntligen somnat, lite svår läggning, och jag har satt på Wahlgrens Värld... hehe det är min guilty pleasure. Skäms lite över att jag faktiskt tycker det är underhållande haha Så nu sitter jag är i morgonrock med Wahlgrens Värld på och datorn i knät och skriver detta. Det enda som saknas nu är ett görs rött vin, men det får jag snart! Har verkligen börjar uppskatta att ta ett glas vin innan, till eller efter middagen. Det är ju så gott att gå och smutta på, känns mysigt och lite lyxigt.

Idag var jag och Billie för första gången på sångstund i kyrkan, den mitt på odenplan. Otroligt pampig och vacker kyrka! Jag har varit på en sångstund tidigare, då på stadsbiblioteket och jag vet inte vad jag tycker om det alltså. Jag tycker verkligen det är så kul att träffa mina mamma-vänner, det får jag sån energi av. Men själva sångstunden... mmmhnjaaa, inte riktigt min grej även om jag tycker det är kul med ett "happening" och Billie verkar inte heller riktigt uppskatta stunderna haha. Hon är mest chockad typ, om hon hade visat glädje över att vara där hade jag nog känt att det var roligare för det finns ju få saker som slår ens barns glädje, typ inget faktiskt. Men jag märkte idag att Billie är väldigt ovan att träffa andra bebisar runt samma ålder så jag ska ändå försöka gå på sånt här mer regelbundet. När vi kom hem från stan så vart Billie så glad och busig och lekte och röjde massor med hennes leksaker och det är ju så man vill se sitt barn, Billie kanske är lite blyg? Har märkt innan att hon blir rätt kinkig när det är stora falkgrupper medan hon blir väldigt charmig och social i mindre grupper. Hon kanske brås på sina föräldrar som inte heller gillar stora folksamlingar haha

Efter sångstunden gick Hanna, Emma och jag till Urban Deli och åt lunch för att sedan avsluta med en take away kaffe och promenad i den lilla solen som vädret bjöd på idag. SÅ härlig dag!

Nu kom Joseph med vin och ostbågar, ska passa på att njuta av detta goda innan Billsan vaknar.


Xx

Ems


Billie med sina polare Niko och Elliot <3


Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229