Let's Escape

Var hos optikern i förmiddags och skulle ha provat ut linser för tredje gången. Har så svårt att hitta rätt med styrka på linserna, ser ju inte utan mina glasögon men är så trött på att ha dem. Alltid något i ansiktet som stör och är i vägen.

Men hur som helst, igår kväll när jag skulle tvätta bort mascarnan så fick jag något i ögat, förmodligen en klump från mascaran eller en ögonfrans. Men jag såg inget trots att det gjorde svinont att blinka. Efter ett tag bröjade Joseph googla på hur man får ut smuts i ögat och kom fram till att vi måste vända mitt ögonlock ut och in. japp, så typ mitt i natten börjar vi tända igen och förbereda för detta mission. Och inget kunde han se! Så vi gick och la oss igen och trodde det skulle vara borta när jag vakna. Nepp, det var där. Det ser nästan ut som en infektion, jag går liksom med ögat stängt och så rinner det lite (fräscht). Väl hos optikern fick jag inte prova linserna, kanske var bra det. De var väldigt snälla där, de hjälpte mig att kolla med mikroskåp men kunde inte heller se något. Däremot kunde de se att ögat var väldigt torrt och lite rispat. Aja hoppas bara det försvinner snart!

Till en helt annan sak, vädret, vad händer! Igår hann jag tänka att snön kanske är borta till min födelsedag (imorgon), idag känns den tanken otroligt orimlig.

Men för att se det positivt så är det ju mysigt med sånt här väder... så länge man håller sig inne. Så efter optikern gick jag hem och kokade te, tände ljus, satte på mysmusik och satte mig i soffan med senaste numret av Styleby. Helt plötsligt känns det ok att det är snö/slask och alldeles grått ute.Gillar

Kommentarer