Kräm och kladd

Fasiken vad irriterande det är när man skrivit ett helt inlägg men så dör nouw-appen och allt försvinner. Det händer mig minst en gång i veckan, blir så sjukt ledsen. Sånt som gör att jag drar mig från att blogga.

Men okej, nu kör vi igen... Idag har vi haft en så go dag i solen! Vi har promenerat runt i Hagaparken och kollat på mina föräldrars nya båt som är en gammal träbåt, väldigt elegant måste jag säga även om jag själv inte är mycket för sånna båtar, hehe jag föredrar när det finns toa till exempel haha.

Just nu sitter vi och kollar fotbollen, 2-1 till Sverige står det, vore så coolt om de tog hem brons! Väldigt spännande match! Snart är det middag här hos mina föräldrar med mormor och bror min, ja Joseph och Billie är såklart också här ❤️

Har fått en hel del frågor om vad jag har på mig i fejjan det senaste, blir ju så glad för kräm oxh kladd kan ju vara bland det bästa jag vet! Haha På bilden nedan ser du vad jag har på mig idag, jag låter serum och dagkräm stå för glow oxh så tar jag bara lite concealer under ögonen för att se piggare ut. Och benefits 24h brow setter gel är grym! Älskar allt från Leegeeham också, glow delux!

Xx
Ems

När Joseph behöver hjälp att välja bib... haha

Gillar

Kommentarer

hannaemmy
hannaemmy,
Så vacker du är❤️
nouw.com/hannaemmy
lisayar
lisayar,
Mysig dag! Tack för tips av krämer 😇
nouw.com/lisayar
Malin,
Tack för tipsen! Och vilken gullunge <3
nouw.com/malinhardstahl