It's Official

Heey! Vilken dag det var igår! Så kul att så många nya hittat hit, jag svävar på moln! :) Jag förstår att många av er hittat hit på grund av videon Isabella (aka Blondinbella) la ut på sin instagram. Ja, nu är det official antar jag, haha att jag varit deras nanny nu under ett par månader. MEN, jag vill bara påpeka att denna blogg inte kommer att handla om dem eller deras barn på något vis. Vill inte göra nån besviken så lika bra att säga det på en gång. Här skriver jag om mitt liv och mina intressen som är inredning, mode, träning, resa, dans, musik etc ja, livet helt enkelt!

Med det sagt vill jag välkomna er alla hit! Gud så kul vi ska ha! Eftersom jag tycker att det är så sjuuukt roligt att dansa (inga proffsiga danser, utan bara lite fuldans när jag får feeling), så tänkte jag fortsätta göra dansvideos och samtidigt visa upp fina miljöer och min outfit. Nu skulle jag behöva din hjälp dock, jag har så svår för att hitta ny catchy, dansvänlig musik.... Har du något tips på en låt eller två som jag kan dansa till? Åh så glad jag skulle bli! :)


Så här ser jag ut idag, nu väntar jag bara på att tvätten ska bli klar sen ska jag ta mig in till stan och gå i några butiker! Härlig första dag på semestern! :)Linne/blus - Zara // Jeans - Levis 501 Vintage // Väska - World Market Sthlm // Skor - Vagabond // Solglasögon - A.J Morgan


Klocka - Vintage Omega // Ring (guldiga) - &Other Stories // Ring (Rosé) - COS // Rosa med metal - Littmark // Guldiga med toffsar - Syster P // Guldigt med sten i mitten - Pull & Bear // Svart med nitar (läder) - Syster P // Svart med guldiga nitar - J Crew // Breda silvriga - Ärvd av farmorhaha alla bilder blir inte som man tänkts sig.... gorilla-bilden här är ett bevis!

Och stort tack till min älskade pojkvän som tar alla outfitbilder, alltid! Puss på dig!

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229