Go fika

Idag efter jobbet kom pappa förbi lägenheten men lite grejer vi glömt hos dem och när han ändå var här passade han på att hjälpa oss med lampan. Varken jag eller Joseph är särskilt high tech vad gäller betongborrar och el så det fick pappa ta! Blev väldigt snyggt med den nya lampan, nu känns matsals-delen i vardagsrummet komplett!

Sen på eftermiddagen kom mina kära barndomsvänner över på lite go fika. Väldigt kul att äntligen få ihop en träff! Jag kom på en kvart innan de skulle komma att jag inte hade nån fika att bjuda på så slängde i panik ihop en nutellakladdkaka! Yummie!

Nu ska jag och Joseph börja på serien Mad Men, den var ju inne/ny för väldigt längesedan så vi är lite efter där. Någon som har sett den och vet om den är bra? Det brukar ju ta några avsnitt att komma in i en serie och det e ju onödigt att lägga tid på den om den inte levererar! Återstår att se!

Btw, imorgon kör nya jobbet igång på riktigt! Lite nervöst men extremt kul! Var hos familjen idag och hängde med sötisen som jag ska passa! Assåå jag är så sjukt bebis-kär!

Här har vi coola Emma som bor i Uppsala men som äntligen kom hem på besök!

Fina Jossi! In och läs hennes blogg också! Och kaktusarna ni ser fick jag igår av min bror, så fina till detta bord! Tack Simon!

Gillar

Kommentarer

Farmor
,
Mad Men är riktigt bra, men man ska se från början för att få ta in hela storyn. pp