Filippinerna

En throwback till denna fantastiska dag! Detta var i slutet av vår backpackingresa och vi var i Boracay i Filippinerna på en strand ca 15 min från white beach. Om du nån gång ska till Boracay skulle jag verkligen rekommendera denna strand. Mycket mindre folk och extremt vacker! När vi väl var framme på stranden gick vi i ca 20 min för att komma så långt bort ifrån allt folk som möjligt! haha asociala paret! Men vem sägen nej till en privatstrand? För det var så det kändes!

Utöver denna strand, kan jag faktiskt inte rekommendera Filippinerna. Extremt dålig mat och väldigt turistigt. Vi var på Boracay och El Nido i Palawan. Ser ut som ett paradis på bilderna om man googlar men tyvärr ser det inte ut så i verkligheten. Det var i El Nido som jag och Jospeh blev förgiftade av det smutsiga vattnet, blev extremt sjuka och behövde efter några dagar på sjukhuset (ett litet, rostigt och mögligt skjul) åka hem. 


Men ändååå, jag skulle inte banga på lite strandhäng! Sol och bad är livet!


​Jag har aldrig lyckats stå på händer! Varje sommar försöker jag och kompisar försöker ge tips and tricks... but no. Detta är det närmsta jag kommit! 

Gillar

Kommentarer