Days of glory


Billies pose här får mig, kanske ändå inte helt osökt, att tänka på filmen Blades of Glory! haha Saknas bara en tight glittrig dräkt och ett par skridskor så hade hon varit hemma! Åh hon är för göllig min lilla dotter!

Idag har Joseph och jag varit så sjukt produktiva att jag faktiskt är imponerad själv! Vi hängde på låset vid Ikea för att köpa vår nya byrå, en kvar fanns det, wohooo vi fick den! SÅ GLAD! Sen åkte vi hem igen, vi var på Ikea i Uppsala då det bara var där byrån fanns kvar så det var ju ändå en timmes bilresa dit och hem. Väl hemma satte vi snabbt ihop byrån, åt lunch, ammade Billsan, gick en promenad, hämtade ut en jäkla massa paket på posten, handlade mat, kom hem och körde igång en tvätt, började städa lägenheten, gjorde puré till Billie, städade ännu mer, gjorde middag, duschade och tvätta håret etc etc... alltså detta var bara lite av allt! Vi har knappt suttit ner idag, så ska bli skönt att sova nu, om Billie tillåter oss! Ber till sömngudarna att vi får en bra natt till!

Ska ta lite snygga bilder på hörnan där den nya byrån står, det blev bättre än vi hade tänkt oss, känns riktigt bra! :) Nä nu håller jag på att slockna, bjuder på dessa bilder från en liten photoshoot vi hade på landet i måndags, mina älsklingar! Så fina, så fina! <3


Xx

Ems
Billie har på sig ett par blommens från Rylee & Cru, finns på Babyshop


Gillar

Kommentarer