Blogga för att det är kul

​Hejhoo! Första inlägget för denna vecka och det är fredag! Tjoheey! Först kände jag stress över att jag inte hann uppdatera bloggen, men sen blev jag irriterad på mig själv för att jag stressar upp mig över något så "ytligt". Jag behöver inte ytterligare ett stressmoment (vem behöver det?!?!) här i livet. Jag personligen känner att om jag ska kunna ha en blogg och tycka det är kul så måste inläggen komma när jag har tid och tycker det är kul! Sååå då vet ni att de inläggen ni hittar här är inlägg jag tyckt vart roliga att skriva! Tror stenhårt på att glädje lyser igenom! 

Har verkligen längtat efter Fredag, min lediga dag då jag skulle kunna sitta med en kopp te och skriva ner lite tankar (läs: exakt vad jag gör right this moment) och bara njuta. 

Sån rolig vecka det har varit, fullt ös med jobb och Berghskursen. Har massvis med bilder att visa! Du som följer min insta har redan fått se en del. Så kul koncept vi valde att köra på! Ska berätta mer om det i ett annat inlägg. 

Nu är tvätten igång och dammsugaren framme för att snart användas och jag ska packa till Uppsala. J och jag ska dit över helgen och hänga med våra kära kompisar Marcus och Sofia! Ska bli SÅ kuul! :) 

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229