Billie somnade vid matbordet

Billie somnade medan hon åt lunch i matstolen idag haha! Alltså pluttisen så söt hon är. Vi har ju gått från 3 till 1,5 och till 1 nap om dagen på väldigt kort tid. Vi var tvungna att dra ner på sovandet på dagen för hon sov bara ca 2-4h om nätterna, vilket ju inte är hållbart. Sen vi kom hem för fyra dagar sen så har Billie sovit jättebra. Första natten var bra för att vara Billie, många uppvak men bara att stoppa i nappen. Men de resterande nätterna har varit SUPER! Och jag tror verkligen det beror på att hon sover en gång om dagen istället för 2 eller som i vissa fall 3. Men gud så svårt det är att hålla henne vaken ibland, som idag på lunchen, och väldigt svårt att hålla henne på gott humör när det närmar sig middagstid. Men det är värt besväret om hon fortsätter att sova på nätterna.


Jag undrar dock hur det kommer gå idag, i och med att hon somnade vi bordet haha, så la jag henne direkt efter maten, vilket egentligen var för tidigt men ville verkligen innan tvinga henne att vara vaken längre. Beroende på hur länge hon sover nu så kanske hon kommer behöva en liten nap till, annars är risken stor att hon somnar vid middagsbordet också haha.


Stort tack ni som delade med er om era mat och sovscheman, så kul att läsa! Kändes också skönt att höra att det var andra ettåringar som bara sover en gång om dagen. Alla är ju olika men som förälder vill man ju gärna bli bekräftad i att det man gör är bra och normalt, så man inte är helt ute och cyklar :)

Jag filmade lite av när Billie åt och sov haha, ni hittar filmen på min instagram <3


Xx

Ems


Gillar

Kommentarer