About the Bag

Sitter helt svettig efter ett grymt spinning- och corepass och skriver detta. Älskar känslan efter man lidit lite! haha Tänkte jag skulle visa upp min nya väska lite bättre. Jag vann ju den i en tävling. Det var tidningen Styleby som hade en julkalender med 24 olika vinster. Det enda man behövde göra var att ta ett foto på sin favoritsida i det då aktuella numret och motivera varför man valt just den sidan/uppslaget. Kul grej tycker jag! Har aldrig vunnit i nån större tävling innan så det var kul! Bugar och bockar för den fina vinsten! :)

Innan jag såg att man kunde vinna väskan i tävlingen hade jag sett Gigi Hadid ha den i svart och blev kär. Jag vann den röda och är sjukt glad för det, svarta väskor har man så det blir över. Kul med en färgklick till mina annars så svarta outfits.

Tidigare idag la jag ut en av outfit-bilderna från idag på min insta och ganska snart därefter "share:ade" Styleby den bilden och la ut på sin insta! Väldigt kul!

Väskan kommer alltså ifrån Zadig & Voltaire och heter "Candide Bag".


Gillar

Kommentarer

mynameisjossan
mynameisjossan,
Hej svejs.
Jag är en tjej som skulle vilja uppmärksammas för min blogg.

Jag älskar att skriva, blogga, instagramma, se på film, vara i naturen, fotografera och promenera med hundar.

Jag har diagnosen Aspergers Syndrom, det är egentligen det som ligger till grund för min blogg. Alltså därför jag startade en blogg från början.

Min blogg innehåller både tankar, bilder, tips inom Photoshop, resor, jobb, dagbok och allt det där vanliga som många skriver om.

Man kan säga att min blogg är en Aspergerblogg, om man kan använda det ordet.

Hoppas att du skulle vilja spana in min blogg, kanske tipsa någon om den ifall den faller dig i smaken och så vidare.
nouw.com/mynameisjossan
Minna
,
Hej! Jag har själv funderat på att köpa en Candide väska, är du nöjd med din - sett till kvalité och storlek? Vänliga hälsningar, Minna